top of page
egri_derdo_02_vektor_prob.png

Játszva magyarul

Tananyagról és képzésről

Összegyűjtöttük a legfontosabb témaköröket, ismereteket, amelyek a magyar nyelv MEGTANULÁSÁHOZ ugyanúgy hozzájárulnak, mint a magyar történelem és kultúra megismeréséhez.

 

A színek, számok, növények, állatok megismerése ugyanúgy része a tananyagainknak, mint Petőfi vagy az Egri csillagok, esetleg a Balaton vagy a nemzeti ünnepeink és népszokásaink – több, mint 50 EGYEDI tartalom segíti jobban megismerni hazánkat.

Foglalkozásaink
gyerekek_edited_edited.jpg

EGYÉNI ÓRA

Személyre szabott tartalmak és előrehaladás. Kényelmes és rugalmas.

gyerekek_edited_edited_edited.jpg

PÁROS ÓRA

Két fő - testvéreknek javasoljuk. Játékos és dinamikus

gyerekek_edited.jpg

CSOPORTOS ÓRA

Minimum 3 maximum 5 fő – közösségépítés, kooperáció a játékos tanulás mellett 

Saját fejlesztésű tartalom

Célirányosan a külföldön élő magyar gyerekek számára!

01

Videós mesék

VIDEÓK – látni, hallani, olvasni és érteni – egyazon pillanatban. Gyerekekkel és gyerekeknek készítettük ezeket az 5-10 perces rajzos, animációs kisfilmeket, amelyek segítenek közvetlen utat találni témáinkhoz, hogy diákjaink könnyebben megértsék azokat és szívesebben foglalkozzanak velük.

02

Otthoni játékgyűjtemény

Nem kell, hogy minden a képernyőn történjen! Lépjünk ki bátran a virtualitásból! A videókhoz interaktív játékok és feladatok készültek. 

A játékokat a diákok pdf formában kapják meg egy-egy csomaghoz. Nincs más dolgod vele, mint kinyomtatni őket otthon.

03

Interaktív feladatok

A videókhoz interaktív játékok és feladatok csatoltunk.

Mindezt a gyerekek számára könnyen (és önállóan is) “fogyasztható” interaktív videó formájában kínáljuk. Érdemes egy-egy videó után akár közösen is megnézni ezt a feladattípust. Remek móka lesz! :)

04

Közösségépítés

Közös havi foglalkoztató programok: egyebek mellett ünnepség, mesedélután, kézműves program a gyerekeknek és  tanulási, tanítás- és nevelésmódszertani workshop a szülőknek.

05

Ajándék!

Minden egyes diákunk számára az oktatás idejére ingyenesen biztosítunk hozzáférést a BookR Kids Mesetár mobil applikációjához – mely további több száz narrációval és animációval ellátott mesével és interaktiv játékokkal teszi élményszerűbbé a tanulást.

50+

saját fejlesztésű
mesevideó 

50+

saját fejlesztésű interaktív játék

100+

saját fejlesztésű nyomtatható játék

150+

egyedi foglalkozás

Iskolásodunk

“Iskolásodunk” – azaz a kiszámíthatóság, a tervezhetőség és minőség biztosítása a célunk – így a foglalkozásokat tanévekre – azaz inkább “tanfélévekre” osztjuk.

Mindez azt jelenti, hogy a tanegységünk 12 hétre szól, ami 12 darab 45 perces tanórát jelent.

Egy-egy csoport vagy gyerkőc a féléves tananyagban az online órákon kívül a tudásához legjobban illeszkedő tananyagcsomagunkat kapja, amely 5 videót, 5 interaktív feladatcsomagot és 5 otthon kinyomtatható játékcsomagot tartalmaz – és persze az ajándék applikációt!

Bizonytalan vagy?
Vedd igénybe 30 perces ingyenes próbaóránkat!

28_01.jpg
bottom of page