top of page
Stationary photo

Csapatunk

A csapatunk képzett, nem csak online, de jelenléti tanórákon is gyakorlatot szerzett pedagógusokból áll.

Sokféle módszertan és sokféle tapasztalat – de egy dolog közös: mindannyian szeretik a gyerekeket, és szeretnek tanítani.

Ismerj meg minket!

217-IMG_1576.JPG

Edit

Kormos Editnek hívnak, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, valamint dráma- és mesepedagógus vagyok.  Voltam újságíró, rovatvezető, digitális tananyagok szerzője, közben tanítottam Pesten a Xantusban, Miskolcon a Földesben és a Herman Gimiben.

Több, mint 6 éve szabadúszó vagyok. Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlom fel neked. És nem utolsó sorban azt, hogy az óráimon megszereti, megismeri és megérzi a gyermeked a magyar nyelvet és kultúrát.

bogataphoto-1_edited.jpg

Bogi

Bogáti Ildikó (Bogi) vagyok. Angol nyelv és irodalom szakon szereztem mesterfokozatot, ahol  két év dráma-specializációt is végeztem. A színház, a képzőművészet, a zene, a mesék és a játék mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Tanítottam nyelviskolában, dolgoztam fordítóként, az utóbbi években pedig szabadúszóként, a fentebb említett tapasztalataimat, főként online, gyerekeknek és felnőtteknek tartott magyar és angol nyelvórák keretében kamatoztatom. Segítek felfedezni és megszeretni a nyelvek kalandos világát, játszva, élvezetes és kreatív módon. 

Kép1_edited_edited.jpg

Kati

Szenvedélyem a nyelvtanítás a különböző korosztályok számára. Folyékonyan beszélek franciául, olaszul, angolul, spanyolul, egy kicsit gyengébben oroszul :)

A „hagyományos” tanítási tapasztalataimat az utóbbi években Montessori módszerrel fejlesztettem tovább. 

Jelenleg a miskolci Herman Ottó Gimnáziumban dolgozom óraadó spanyol tanárként. 

Nagyon örülök, hogy a Játszva magyarul lelkes, jól felkészült kis tanári csapatának a tagja lehetek, ezzel is továbbadva a magyar nyelv és kultúra szépségeit.

Vera kép_edited.jpg

Vera

Mádai Veronikának hívnak, magyar-angol szakos tanár vagyok. 2003-ban végeztem a Miskolci Egyetem magyar nyelv– és irodalom szakán, ezzel párhuzamosan drámapedagógus is lettem. Majd újabb tanulás eredményeként angoltanári diplomát szereztem. Tanítottam középiskolában, általános iskolában kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Két éve magántanárként dolgozom tovább. Jelenleg leginkább online tanítással foglalkozom. Leginkább énekeken, mondókákon és meséken keresztül csempészem be a magyar nyelv dallamosságát a foglalkozásaimon.

szabóbarbi.jpg

Barbi

Szabó Barbara vagyok, több éve foglalkozom gyermekek magyar és idegen nyelv oktatásával. Az idegen nyelvek ismerete és a magyar nyelv iránti szeretet meghatározó szerepet tölt be az életemben. A saját anyanyelvünk művelése meghatározó már egészen kiskortól hiszen ez az első kapcsolódási pont a család, a szűkebb és tágabb közösségek között,annak kultúrális hagyományaihoz. Éppen ezért az általam tartott foglalkozások során arra törekszem,hogy a gyerekekkel játékos,kreatív feladatokkal szerettessem meg a magyar nyelvet,a magyar kultúrát és minél több ismeretet szerezzenek hazánkról. 

kárbinandi_edited.jpg

Andi

Kárbin Andi vagyok: etika és társadalomismeret szakos pedagógus, valamint ifjúságsegítő végzettségem van.

Egyszerűen imádom a gyermekeket.

Hiszem, hogy minden gyermekben ott lakozik a tehetség és én abban tudok segíteni  , hogy közösen utat találjunk ennek felismerésére.

Ha a játék és a mosoly vegyítődik, akkor egy igazi “csoda” tud születni, nem beszélve a magyar nyelv szépségeinek közös , játékos felfedezéséről. 

Várlak sok szeretettel az óráimon!

bottom of page