Stationary photo

Csapatunk

A csapatunk képzett, nem csak online, de valódi gyerekeken is gyakorlatot szerzett pedagógusokból áll.

Sokféle módszertan és sokféle tapasztalat - de egy dolog közös: mindannyian szeretik a gyerekeket, és szeretnek tanítani...

Ismerj meg minket!

217-IMG_1576.JPG

Edit

Kormos Editnek hívnak, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, valamint dráma- és mesepedagógus vagyok.  Voltam újságíró, rovatvezető, digitális tananyagok szerzője, közben tanítottam Pesten a Xantusban, Miskolcon a Földesben és a Herman Gimiben.

Több, mint 6 éve szabadúszó vagyok. Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlom fel neked. És nem utolsó sorban azt, hogy az óráimon megszereti, megismeri és megérzi a gyermeked a magyar nyelvet és kultúrát.

bogataphoto-1_edited.jpg

Bogi

Bogáti Ildikó (Bogi) vagyok. Angol nyelv és irodalom szakon szereztem mesterfokozatot, ahol  két év dráma-specializációt is végeztem. A színház, a képzőművészet, a zene, a mesék és a játék mindig is fontos szerepet töltött be az életemben. Tanítottam nyelviskolában, dolgoztam fordítóként, az utóbbi években pedig szabadúszóként, a fentebb említett tapasztalataimat, főként online, gyerekeknek és felnőtteknek tartott magyar és angol nyelvórák keretében kamatoztatom. Segítek felfedezni és megszeretni a nyelvek kalandos világát, játszva, élvezetes és kreatív módon. 

Kép1_edited_edited.jpg

Kati

Szenvedélyem a nyelvtanítás a különböző korosztályok számára. Folyékonyan beszélek franciául, olaszul, angolul, spanyolul, egy kicsit gyengébben oroszul :)

A „hagyományos” tanítási tapasztalataimat az utóbbi években Montessori módszerrel fejlesztettem tovább. 

Jelenleg a miskolci Herman Ottó Gimnáziumban dolgozom óraadó spanyol tanárként. 

Nagyon örülök, hogy a Játszva magyarul lelkes, jól felkészült kis tanári csapatának a tagja lehetek, ezzel is továbbadva a magyar nyelv és kultúra szépségeit.

Vera kép_edited.jpg

Vera

Mádai Veronikának hívnak, magyar-angol szakos tanár vagyok. 2003-ban végeztem a Miskolci Egyetem magyar nyelv– és irodalom szakán, ezzel párhuzamosan drámapedagógus is lettem. Majd újabb tanulás eredményeként angoltanári diplomát szereztem. Tanítottam középiskolában, általános iskolában kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Két éve magántanárként dolgozom tovább. Jelenleg leginkább online tanítással foglalkozom. Leginkább énekeken, mondókákon és meséken keresztül csempészem be a magyar nyelv dallamosságát a foglalkozásaimon.

0-02-05-d10eae71b335df250c3ca2e65a5d86722c065ca6401455c383d7886685b5a6fa_1c6dad60ea8aa8_ed

Viki

Bencze Viktória vagyok. Amióta az eszemet tudom, az az álmom, hogy tanárnéni legyek és megmutathassam az irodalmunk és nyelvünk csodálatos részeit minden gyermek számára. Ezek mellett úgy gondolom, a család- és gyermekvédelemért tanárként fogok tudni legtöbbet tenni, így valójában soha nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni életem során! 
Szerencsére az elmúlt években több tucat diákom volt, akikkel kivétel nélkül csodásan tudtunk együtt dolgozni, így sok-sok eredményes számonkérés, beadandó feladat és felvételi van már a hátunk mögött. 

22539040_1822998617714903_8743435362812016_o.jpg

Vivi

Vitányi Violetta vagyok. Magyar, angol, német és spanyol nyelvek tanításában szereztem tapasztalatot az elmúlt években, emellett komoly tapasztalatom van oktatási módszertani területen. 

Imádok tanítani és szeretem a gyerekeket. Az online oktatás kiváló terep számomra mind a nyelvek szeretetének megismertetésére, mind a tanítás módszereinek fejlesztésére.