top of page
macska_edited_edited.png

Játszva magyarul - 2024 BESZÉDBIZTONSÁGOT FEJLESZTŐ JÁTÉKOS ANGOL ONLINE TÁBOR

Szolgáltatás részletei, feltételei

1. Szolgáltatásunk célja

A BESZÉDBIZTONSÁGOT FEJLESZTŐ ANGOL tábor egy játékos angol nyelvi képesség és készségfejlesztő online program.

A foglalkozások a nyelvi alapvető kompetenciákat (elsősorban a kommunikációt, beszédbiztonságot) fejlesztik kalandos, izgalmas feladatokkal, Montessori módszerrel.

Az egyhetes online foglalkozássorozat kifejezetten nyári szünidőt töltő gyerekek számára lett kialakítva. Gyakran tapasztaljuk, hogy a nyári szünet során a gyerekek képernyő előtt töltött idejük nagyrészt addiktív játékokra, TikTok böngészésre és más, felügyelet nélküli tevékenységekre korlátozódik, amelyek nem feltétlenül szolgálják a legjobban az értelmes időtöltést.

A program abban segít, hogy a képernyő előtt töltött idő ne csak játékos, de tartalmas és hasznos is legyen - hogy a nyári szünet csak elszálljon.

A foglalkozás során játékosan, változatos, differenciált, egyénre szabott módszerekkel fejlesztjük a gyermek angol tudását. A foglalkozás célja, hogy a gyermek meg merjen idegen nyelven szólalni. Beszédbiztonságot, kommunikációt erősítő foglalkozásunkon Montessori módszereket alkalmazva, rengeteg játékos feladattal, szituációs játékokkal, meséléssel és sok-sok érdekem témával segítünk abban, hogy  a gyerkőc feloldódjon, és meg tudja mutatni és élni valódi képességeit idegen nyelven is.

 

A foglalkozások segítenek a beszédbátorság fejlesztésében (azaz, hogy hogy mások előtt meg merjen szólalni a gyerkőc), az elemi szókincs megerősítésében, az angol  kommunikáció fejlesztésében, az önbizalom növelésében, a sikerélmények megtalálásában, és persze - a nyári szünet alatt - a korábbi tudás szinten tartásában. 

 

Tanfolyamunkat 8-10 éves korú alsós gyerekeknek javasoljuk, szerencsés a kezdő angol tudás, de mivel kis csoportban, differenciáltan tartjuk a foglalkozásokat, teljesen kezdő gyerkőcök is jelentkezhetnek.

A foglalkozások online formában, Zoom-on keresztül történnek, óránként rövid szünettel. A heti órarendet a gyerekek és a szülők előzetesen megkapják.

A programban 8 fős csoportokat indítunk. A létszámkorlát a program céljai miatt kiemelten fontos! Célunk az, hogy a kiscsoportos oktatás igazi értéket képvisel az online tanulás világában.

A 8 fős csoportméretünkkel biztosítjuk, hogy minden résztvevő egyéni figyelmet és személyre szabott támogatást kapjon. A környezet lehetővé teszi a szakembereink számára, hogy pontosan azonosítsák és kielégítsék minden gyermek egyedi igényeit, miközben egy barátságos és interaktív környezetet teremtenek, ahol a gyerekek bátran kifejezhetik magukat és fejlődhetnek.

A kiscsoportos foglalkozásunk elősegíti a diákok közötti szorosabb kapcsolatok kialakulását is, így mindenki aktív részese lehet a fejlesztési folyamatnak, ami növeli az önbizalmat és javítja a kommunikációs készségeket.

2. A program részletei

A programot minden esetben egy pedagógus vezeti.

Célcsoport: 8-10 év közötti gyerekek

Csoportlétszám: A programot 8 fős csoportoknak nyújtjuk.

(A csoportot abban az esetben indítjuk, ha mind a 8 hely betelik.)   

Időtartam: 15 óra (3 óra/ nap - 9-12 óráig, óránként kisebb szünetekkel (hétfőtől péntekig -5 nap)

Tanfolyamunkat alsós gyerekeknek javasoljuk, 8 éves kortól, alapfokú angol tudással!

Szükséges eszközök: Számítógép és stabil internet kapcsolat. Zoom. Író- és rajzeszköz, papírlap, karton, ragasztó, olló. Tudásbeli előzetes követelmény nincs.

Turnusok

2024. július 15-19. (h-p)

2024. július 22-26. (h-p)

2024. július 29. - augusztus 2. (h-p)

2024. augusztus 5-9. (h-p)

2024. augusztus 12-16. (h-p)

Tanfolyam díja: 37.500 Ft (egy részletben, a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kell beérkeznie a díjnak)

Amennyiben a csoport nem éri el a szükséges indulási létszámot, a tábor befizetett díját 15 napon belül visszautaljuk.

Amennyiben megkeresné szervezetünket, az info@jatszvamagyarul.hu elérhetőségen léphet kapcsolatba velünk.

Név: Játszva magyarul Nonprofit Kft. 

Székhely: 3533 Miskolc, Szervezet u. 60.

Cégjegyzékszám: Cg.05-09-027894

Adószám: 25197435-1-05

Bankszámlaszám: 10400690-50526849-82521005

E-mail: info@jatszvamagyarul.hu

Név: Buzál Csaba

Telefonszám: 06 30 382-1855

3. Díjfizetés

A tanfolyam díja: 37.500 Ft (egy részletben, a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kell beérkeznie a díjnak)

 

Díjfizetés menete

A díjbefizetést utalással tudják a szülők megtenni. Minden jelentkezőt emailben megkeresünk, pontosítjuk a megrendelést, illetve elkérjük a számlázási (név, cím) adatait. Az utalást ezután, az általunk megküldött számla alapján tudják megtenni. A beérkezett díjról visszaigazolást küldünk.

4. Az online tábor részletei

A következőben a legfontosabb kérdéseket és a működésünk szabályait foglaljuk össze

Célunk, hogy nem csak a gyereket, a szülőt is támogassuk ötletekkel, javaslatokkal, módszertannal – hogy senki ne legyen magára hagyva a gyerkőc fejlesztésében

 

Információk, amelyek segítik a foglalkozások hatékonyságát.

Fontos, hogy a foglalkozások megtartásakor felkészültek legyünk a gyerkőcből is, ezért kérem, hogy az képzések előtt egyeztesd az oktatóval az alábbiakat:

  • Mi érdekli a gyerekeket? Mi a hobbija/-uk?

  • Hogy szólítsuk őket?

Szükséges eszközök

A számítógépen (webkamerán) és interneten kívül semmi másra nincs szükség. 

Technikai feltételek : Olyan számítógép javaslunk, amelyen fut a zoom és gyors az internet. Tablet kevésbé, mobiltelefon nem alkalmas az órákon való részvételre.

Szükséges szoftverek:

Zoomot használunk - ha még nincs telepítve, ezekkel érdemes előkészülni – de ezt a kollégával előzetesen érdemes egyeztetni.

Mi a minimum kor? Mi a maximum kor? Milyen induló nyelvtudás szükséges?

Tanfolyamunkat alsós gyerekeknek javasoljuk, 8 éves kortól, alapfokú angol tudással!

 

Mi történik, ha elszalasztok egy napot, alkalmat, órát?

A program szervezését 8 fős csoportoknak nyújtjuk, így egyéni igényeket időpont módosítással nem tudunk kezelni.

 

Késéssel be tudnak kapcsolódni az adott napi folyamatba – és egy-egy alkalom elmulasztása is lehetséges, de kérem, hogy minden esetben előzetesen ezt jelezzék emailben az info@jatszvamagyarul.hu email címre. Ilyen esetben azonban, mint ahogyan elfelejtett alkalmak esetében sem tudunk visszatérítést adni a tanfolyami díjból.

Lemondás:

A tanfolyamot legkésőbb az indulás előtt 2 héttel lehetséges lemondani. A később beérkező lemondást nem tudjuk sajnos visszatéríteni. A tanfolyam átadható, amennyiben az új résztvevő is megfelel a kiírási feltételeknek. Minden ilyen esetben kérem, hogy emailen keressenek meg minket: info@jatszvamagyarul.hu.

Előkészületek a foglalkozásra:

A foglalkozásra külön tanulni általában nem kell. Ami fontos, hogy a gyerkőcöt segítsük abban, hogy a foglalkozásra tudjon koncentrálni, azaz ne legyen éhes, ne legyen feszült. Fontos továbbá, hogy a foglalkozás ideje alatt nyugodt környezetben legyen, a zajos, mozgalmas helyszín eltereli a fókuszt és nagyban rontja az órák hatékonyságát.

Ha bármilyen kérdése merül fel, kérem írjon az alábbi címre: info@jatszvamagyarul.hu.

bottom of page