Játszva magyarul/ Mesepedagógia

Mert kaland is lehet a tanulás

Online oktatás és személyes tréningek Kormos Edittel

MESEFOGLALKOZÁS

KICSIKNEK

ÓVODA VAGY ISKOLAKEZDÉS ELŐTT ÁLLTOK?

HASZNOS LEHET! PRÓBÁLD KI!

Amiben segíteni tudok

jatszvamagyarul.hu

Mesefoglalkozás

kicsiknek

Foglalkozásaim megkönnyítik az életfordulók és átmeneti élethelyzetek feldolgozását, amilyen

az óvodakezdés,

az óvodából iskolába való átmenet,

a serdülés,

a felnőtté válás stb.

Mesefoglalkozás

nagyoknak

A mesefoglalkozások célja, hogy életkortól függetlenül megnyissa résztvevőinek „meseszemét” és „mesefülét”, hogy könnyebben rátalálhassanak a történetekbe szőtt életmintákra.

Segíti hallgatóit (és persze a mese lelkét megidéző mesemondót is), hogy megoldásokat leljenek az életükben felmerülő problémákra, a döntéshelyzetek mérlegelésére, önismeretük fejlesztésére.

Tanulói vélemények

“Sokat segített nekem ez a néhány óra, hogy megjöjjön az önbizalmam. És ami a legjobb, hogy nem is vettem észre, egyszer csak itt volt.  Csak azt szeretném, hogy a tréningnek ne legyen vége. Nem tetszik eljönni hozzánk néhány órára?”

Marica -  17 éves 

“Ez tökéletesen megfelel a célnak. Mármint annak, hogy miközben tanulunk, még jól is érezzük magunkat. Eddig nem hittem, hogy ez a kettő szinkronban is futhat”

Szabó Tamás (15 éves)

“Csak azt szeretném, hogy a tréningnek ne legyen vége. ”

Zsófia (12 éves)

Magamról

Kormos Edit - Online magyar kultúra tanítása

Magyar nyelv és irodalom szakos tanár, valamint drámapedagógus vagyok.  Voltam újságíró, rovatvezető, digitális tananyagok szerzője, közben tanítottam Pesten a Xántusban, Miskolcon a Földesben és a Herman Gimikben. Másfél évtizede tanítom a magyart, korrepetálok, készítek fel diákokat felvételire és érettségire egyaránt - sikerrel. Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlok fel neked. És nem utolsó sorban azt, hogy az óráimon megszereted, mert megérted és megérzed a magyart – ha eddig nem így lett volna :)

Kormos Edit