játszva magyarul/ Vállalati tréningek

Mert kaland is lehet a tanulás

Online oktatás és személyes tréningek Kormos Edittel

Kommunikáció, prezentáció

LEGYEN MÉG JOBB ELŐADÓ!

Amiben segíteni tudok

jatszvamagyarul.hu

Kommunikáció

A képzés célja a kommunikációs és előadói technikák fejlesztése, a mások iránti empátia növelése, a tudatos odafigyelés, valamint az értő hallgatás elsajátításának gyakorlata. Az értő hallgatás fontos szerepet kap a konfliktusok megelőzésében és kezelésében, valamint társas kapcsolataink minőségének javításában, azok elmélyítésében.

Konfliktuskezelés

A tréning segít abban, hogy...

A képzésen a konfliktusok típusait és eredetét vesszük górcső alá, majd a különböző konfliktuskezelési technikák elméletén át jutunk el a munka során leggyakrabban megjelenő konfliktushelyzetek felismeréséig, valamint kezelési lehetőségeinek tudatosításáig, gyakorlatáig.

Önismeret

A képzés résztvevői olyan technikákat és módszereket ismerhetnek meg, amelyek elősegítik az önismeret fejlődését. A képzésen drámajátékok, beszélgetés és vita, valamint kreatív írásbeli feladatok segítségével zajlik az egyéni kompetenciák feltárása és fejlesztése. Az ön- és társismeret fejlesztése élményszerűen, folyamatos visszacsatolások révén valósul meg. 

Ügyfeleim, referenciáim

A

B

C

D

E

Magamról

Kormos Edit - Online magyar kultúra tanítása

Magyar nyelv és irodalom szakos tanár, valamint drámapedagógus vagyok.  Voltam újságíró, rovatvezető, digitális tananyagok szerzője, közben tanítottam Pesten a Xántusban, Miskolcon a Földesben és a Herman Gimikben. Másfél évtizede tanítom a magyart, korrepetálok, készítek fel diákokat felvételire és érettségire egyaránt - sikerrel. Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlok fel neked. És nem utolsó sorban azt, hogy az óráimon megszereted, mert megérted és megérzed a magyart – ha eddig nem így lett volna :)

Kormos Edit